Safako SmartWatch 011 KIDS GPS okosóra gyerekeknek


Tudja biztonságban gyermekét egy korszerű és megbízható okosórával, amivel megtudhatja gyermeke, mikor hol járt.


GPS nyomkövetés / automatikus értesítés adott terület elhagyása esetén / S.O.S gomb vészhelyzetre...
Tulajdonságok:A kép forgatásához tartsa nyomva a bal egérgombot, és tetszőleges irányba forgassa a terméket.Multifunkciós képességek:Tartozékok:Kiváló minőségű GPS gyermek okosóra számos hasznos funkcióval, hogy mindig tudd merre jár gyermeked és kommunikálhassatok, ha baj van. Az óra GPS helymeghatározó rendszerével meg tudod állapítani mikor és merre jár a gyerkmeked, de beállítatod, ha elhagy egy bizonyos területet, akkor a Safako 011 KIDS GPS okosóra jelezést küldjön a telefonodra. Továbbá az "1"-es, "2"-es és "SOS" gyorsgombra bizonyos telefonszámokat menthetsz el, így szükség esetén gyermeked egyszerűen és gyorsan hívhat segítséget. A gombokat 3 másodpercig kell nyomva tartani, hogy a mentett számot tárcsázza, így elkerülhetőek a véletlen hívások.


FONTOS!

Az okosóra kétféleképpen tudja meghatározni a pontos helyzetet. Az egyik az LBS, a mobil szolgáltatók adótornyainak helyzete alapján, míg a GPS, a műholdak alapján határozza meg az óra helyzetét.

GPS  helymeghatározás: nagy pontosságú, és szükséges hozzá a GPS műholdakkal való közvetlen kapcsolat, amit épületen vagy fémmel árnyékolt területen nem lehetséges.

LBS  helymeghatározás: abban az esetben, ha  az óra a  GPS műholdakkal nem tud kapcsolatba lépni, akkor a GSM szolgáltatók tornyaival háromszögelés alapján határozza meg a pozíciót. Ez függ az adott szolgáltató lefedettségétől és a kapcsolat sebességétől is. Ezért a pozicionálás pontatlanabb lehet.


Az óra teljeskörű használatához internet elérés szükséges.

FIGYELEM! A Safako 011 KIDS GPS okosóra kizárólag Telekomos és Vodafone-os SIM kártyákkal használható, Telenorossal NEM!Tovább a forgalmazó oldalára!VISSZA AZ OKOSÓRÁK ÉS KARKÖTŐK KATEGÓRIÁRA