Safako Anti Laser UPro 4

(4 szenzorral rendelkezik)Az új készülékeink már képesek érzékelni a legújabb magyar mérőeszközt is, amelyet KKEP - Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pont, vagy ARH CAM-S1 néven ismerhetünk. A KKEP része a VÉDA Közúti Intelligens Kamerahálózatnak.

A VÉDA rendszer fixen telepített radaros sebességmérőit a lézerblokkolók sem jelezni, sem blokkolni NEM képesek. Az ilyen jellegű traffipaxokat GPS detektorral vagy hagyományos radardetektorral tudjuk hatékonyan előre jelezni, de ezek használata mellett is le kell lassítani a megengedett sebességre, mivel ezek csak jelzik a mérést!


A készülék célja:


A lézerblokkolók a lézeres elvű sebességmérési módok eredményességét gátolják meg, de nem képesek előrejelezni, vagy megakadályozni a radaros és egyéb mérési módokat. Lézeres elvű sebességmérések előfordulhatnak rendőrségi és civil autókban a vezető ülés melletti ülésre, háromlábú állványra, vagy kézben rögzített mérőeszközből, akár manuálisan, akár teljesen magára hagyva a készüléket automatikus módon, akár mozgó, akár álló autóból is.


A készülék működése:


A lézeres mérések ellen a legbiztosabb védelmet a lézerblokkolók nyújtják, amelyek a rendőrségi mérést érzékelve jeleznek, és pár másodpercig visszatartják a sebességjelet (a rendőr nem látja a sebességünket), így biztonságosan korrigálhatjuk a sebességünket.Rejtve beépíthető lézerblokkolóink specifikációi:


- Lézerblokkoló, lézerdetektor, parkolósegéd funkció

- A legújabb ARH CAM-S1 elleni védelem

- Diszkrét beépíthetőség (rendszámtábla keretbe épített lézerblokkoló szenzorok)

- NKH (Nemzeti Közlekedési Hatóság) által jóváhagyott minősítés

- Frissíthető rendszer

- Mikroprocesszoros vezérlésA készülék elhelyezése:


A készülék minden esetben beszerelést igényel. A szenzorok, csak megfelelő elhelyezés esetén képesek ellátni feladatukat, továbbá az eszközt az autó elektromos rendszerére rá kell kötni. Kérje szakember segítségét, aki szakszerűen el tudja végezni a beszerelést.


A csomag tartalma:


1 db vezérlő egység

4 db rendszámtáblába építhető szenzor

2 db speciális rendszámtábla keret

1 db imbuszkulcs

1 db hang és fényjelző, tápellátó kábelköteg

1 db jótállási jegy

1 db plasztik műbizonylatTovább a forgalmazó oldalára!


VISSZA AZ AUTÓS TERMÉKEK KATEGÓRIÁRA