Safako VTX900 GPSForradalmian új, a jelenleg kapható legjobb GPS adatbázissal rendelkező szélvédőre helyezhető minőségi multifunkciós radar- és lézerdetektor.

Magyar nyelvű menüvel és hanggal - az európai traffipaxok érzékelésére kifejlesztve.
Kimagaslóan jó ár-érték aránnyal.

Képes érzékelni a legújabb magyar mérőeszközt is, amelyet KKEP - Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pont vagy ARH CAM-S1 néven ismerhetünk. A KKEP része a VÉDA Közúti Intelligens Kamerahálózatnak.

Továbbá: Képes előre jelezni a legújabb magyar mérőeszközt, amelyet Trafficspot azaz VÉDA kapu néven ismerhetünk.

A Safako VTX900 GPS kifejezetten a magyar és az európai piacra lett optimalizálva, így az első és hátsó lézerérzékelő lencsék és a profi digitális radarantennának köszönhetően nagy hatótávolságból képes érzékelni az itt használatos sebességmérő készülékeket.

Előre telepített, frissíthető adatbázisa és a GPS vevő segítségével a készülék folyamatosan nyomon követi az aktuális pozíciót, és azt is, hogy az adott útvonalon található-e sebességmérő készülék vagy egyéb veszély. Ha egy ilyen pozícióhoz közeledik, magyar nyelven figyelmeztet a távolságra és a megengedett sebesség túllépésére, ami ekkor időben korrigálható.

Ha olyan egyedi riasztást szeretne hozzáadni a készülékhez, ami még nem szerepel az adatbázisban, akkor Pl.: egy saját „veszélyes” pontot is megadhat.

A készülék működése:


A Safako VTX900 GPS egyszerűen elhelyezhető, csupán a szettben található tapadókorongos konzolt kell a szélvédőre rögzíteni, majd csatlakoztatni a szivargyújtóba a készülék tápellátását biztosító csatlakozót.

Két különböző érzékenységi fokozatban használható a készülék,

mely segít a fals riasztások minimalizálásában:

- Autópálya mód (Highway)

- Városi mód (City)

Lehetőség van Városi (City) használatára. Ilyenkor a készülék csökkenti a téves riasztások számát, melyek a városi közlekedés során fordulhatnak elő. Az Autópálya módot (Highway) akkor kell bekapcsolnia, ha elhagyja várost, és országúton vagy autópályán folytatja a közlekedést.

Ebben a beállításban sokkal érzékenyebb az eszköz.

A MUTE gomb megnyomásával bekapcsoljuk a némítás funkciót, mely riasztás esetén 15 másodpercig néma riasztást engedélyez, valamint a főkapcsoló tekerésével állíthatjuk a riasztás hangerejét is.

A készülék magas képfrissítésű, OLED kijelzőjének fényereje állítható, így különböző fényviszonyok között is nagyon jól olvasható marad.

Beüzemelés:


A készülék a gyújtás ráadása után aktiválódik, amelyet bekapcsolási hang- és fényjelzés kísér. Radaros vagy lézeres jel érzékelésekor a „veszélyről” a készülék kijelzőjére kerülő magyar nyelvű szöveges figyelmeztetés mellett magyar nyelvű beszédhang is tájékoztatást ad.

A Safako VTX900 GPS detektor sávkiosztása kifejezetten a magyar mérőeszközökre lett hangolva, amellett, hogy az európai készülékek jelét is tökéletesen ismeri. Nagy távolságból képes előre jelezni a szűkíthető (azaz precízebben behangolható) K és Ka, KU, valamint az X radarsávokon működő radarjeleket.

Képes érzékelni az Európában használt lézerjeleket is, többek között a legújabb magyar mérőeszközöket is, az ARH CAM-S1-et (KKEP), de ugyanúgy a külföldön még előszeretettel használt FÁMA illetve SCS típusú lézeres mérőeszközöket is.

Tovább a forgalmazó oldalára!


VISSZA AZ AUTÓS TERMÉKEK KATEGÓRIÁRA