A Safako termékek gyártási múltja több, mint 10 évre tekint vissza.

A Safako márkát európai piacra lépése óta (2015), a kiváló ár-érték arányú termékek kínálata miatt, rövid időn belül 10.000-ek kezdték használni azokat.

A Safako termékek európai disztribútora és kizárólagos importőre a GreenSite International Zrt. 2016-ban megkezdte a termékportfólió kiszélesítését.
Az addig leginkább alsó és középkategóriás termékek mellett megjelentek a prémium minőségűek is.

A disztribútor vállalkozás vezetősége és a gyártó közös döntésére 2017-ben megkezdődött a Safako termékek körén belül a "Premium" megjelölés, mely egyértelműen jelzi, hogy a márka mostantól a felső kategóriában is képviselteti termékeit, törekedve továbbra is a kiemelkedő ár-érték arány megtartására.

Számunkra mindig is fontos volt, hogy vásárlóink elégedettségét az elnyerésen túl meg is tartsuk, így termékeink gyártásánál és azok minőségi ellenőrzésénél nagy hangsúlyt fektetünk a nemzetközi és a vállalat saját belső szabályozásainak maradéktalan teljesítésére.

A Safako termékek gyártása, garantálva a fogyasztók számára a megfelelő minőséget, 2017-re 3 fő régióban valósul meg, a távol-keleti Dél-Korea, Kína és az Európai Unió.